Владо Въргала защити Белослава с пост в социалните мрежи: Скандалът с

...
Владо Въргала защити Белослава с пост в социалните мрежи: Скандалът с
Коментари Харесай

Въргала защити Белослава: Колкото и да е голяма грешката ти, два пъти по-голяма е доблестта ти, а това никога няма да ти го простят

Владо Въргала отбрани Белослава с пост в обществените мрежи: 

Скандалът с пияната певица Белослава продължава да провокира вълна от реакции в обществените мрежи, където известни и незнайни споделят позициите си. Този път това прави Влади Въргала, за който тематиката е от най-чувствителните в днешното общество. Прави го като коментар под пост на Ангел Караньотов, който пък показва поддръжка към известната изпълнителка, написа.

" Важно е да уточня - НЕ ПОЗНАВАМ БЕЛОСЛАВА И НЕ съдебномедицинска експертиза ПРИЯТЕЛИ. Искам да й кажа следното - Изумяваш ме, за следващ път! Поклон, освен пред прелестната певица и жена, а и пред Човека! Колкото и да е огромна грешката ти, два пъти по-голяма е доблестта ти, а това в никакъв случай няма да ти го простят.

" От в този момент нататък, сигурно, постоянно ще чуваш мнения от БЕЗГРЕШНИТЕ, само че аз откровено ти искам - Честит рожден ден, (все пак) - да си Здрава, Щастлива и Късмет! Да имаш сили да преминеш и през това тестване! 

P.S. Мразя хората които карат пили и дрогирани, само че най-ненавиждам лицемерните помияри имитиращи морал! Защото пияния с колата си може да убие няколко индивида, а хейтващата сбирщина унищожава цялата нация... За тези които не са разбрали, тя сподели - ПРОСТЕТЕ МИ, СГРЕШИХ, ЩЕ СИ ПОНЕСА ЗАСЛУЖЕНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ...., а може би, имате потребност да не я разбирате. ", приключва поста си Въргала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР